Nu söker vi en leg. Arbetsterapeut till vår verksamhet i Trollhättan.

Annons:

Företaget Ability.

Ability är ett snabbväxande högkvalitativt företag med tjänster inom arbetsmarknadstjänster, arbetslivsinriktad rehabilitering och utbildning.

Ability har tilldelats uppdraget att utreda arbetssökandes arbetsförutsättningar på uppdrag av Arbetsförmedlingen genom tjänsten ”Aktivitetsbaserad utredningsplats” på ett flertal orter i Sverige.

Dina arbetsuppgifter.
Vi söker en arbetsterapeut för uppdraget Aktivitetsbaserade utredningsplats. Målgruppen i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförutsättningar
Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförutsättningar
Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport
Ha tät kontakt med Arbetsförmedlingens specialister
Utföra administration som tillhör uppdraget
Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet
Bidra till inflöde av deltagare
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med instrumenten Assessment och Work Characteristics (AWC) och Assessment of Work Preformance (AWP).

Som person har du eget driv och stimuleras av att ta stort eget ansvar och hantera befogenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du delar vår värdegrund.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en växande organisation. Du kommer att få stora befogenheter och stort ansvar. Vi ser gärna att du har förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Tillträde i början på mars eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid.

Kontakt:
Linda Karlsson, chef för aktivitetsbaserade utredningsplatser och arbetslivsinriktad rehabilitering, 072- 402 01 47 linda.karlsson@ability.se
Du söker tjänsten genom att mejla till linda.karlsson@ability.se

Skicka in din ansökan snarast då vi genomför intervjuer löpande.