ansökningstext2017-09-26T09:05:09+00:00

Just nu:

Ability söker arbetsterapeuter

ABILITY har tilldelats uppdraget att utreda arbetssökandes arbetsförutsättningar på uppdrag av Arbetsförmedlingen genom tjänsten ”Aktivitetsbaserad utredningsplats” på ett flertal orter i Sverige. Ability söker därför arbetsterapeuter på följande orter:

Kiruna, Lidköping, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Arvika, Karlstad, Ludvika, Mora, Tomelilla, Kalmar, Karlshamn, Värnamo, Västervik och Växjö.

Dina arbetsuppgifter. Inför kommande uppdrag söker vi en arbetsterapeut för uppdraget Aktivitetsbaserade utredningsplatser. Målgruppen i uppdraget är arbetssökande, personer med eller utan kända funktionsnedsättningar, som behöver få sina förutsättningar för arbete utredda. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:

  • Samordna och genomföra uppdraget att bedöma arbetsförmåga
  • Handleda deltagare samt kartlägga arbetsförmåga
  • Genomföra observationer och dokumentera i skriftlig rapport
  • Ha tät kontakt med Arbetsförmedlingens specialister
  • Utföra administration som tillhör uppdraget
  • Bidra till övrig utveckling av vår verksamhet
  • Bidra till inflöde av deltagare

Din profil Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har kompetens, eller är villig att lära dig, att arbeta med instrumenten Assessment och Work Characteristics (AWC) och Assessment of Work Preformance (AWP).

Som person har du eget driv och stimuleras av att ta stort eget ansvar och hantera befogenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du delar vår värdegrund.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en växande organisation. Du kommer att få stora befogenheter och stort ansvar. Vi ser gärna att du har förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Tillträde under våren, preliminärt i början på april med reservation att Arbetsförmedlingens tilldelningsprocess fortgår enligt plan. Tjänsten är på heltid som inleds med en provtjänstgöring på 6 månader.

Kontakt:
Linda Karlsson, chef för aktivitetsbaserade utredningsplatser och arbetslivsinriktad rehabilitering, 072- 402 01 47, mejl linda.karlsson@ability.se eller Anders Öhlund, VD, 072- 080 28 19, mejl anders.ohlund@ability.se

Jobben söker du via vårt rekryteringsbolag Magna
http://magna.se/vara-platsannonser/

Go to Top