Vi hjälper dig hitta din plats i arbetslivet!

Vi jobbar med Rusta & Matcha och Steg till arbete tillsammans med Arbetsförmedlingen. Vi skapar förutsättningar för att du som arbetssökande ska hitta ett arbete.

Varje människa har en fantastisk potential!

Vi vill hjälpa dig till din plats på arbetsmarknaden för att du ska uppnå dina drömmar i arbetslivet. Vi erbjuder kompetent personal och kvalitetssäkrade processer för att hjälpa människor och företag att mötas och lyckas tillsammans.

Varmt välkommen till Ability!

Så här säger våra deltagare:

Om du vill ha en coach som ger dig nya infallsvinklar på livet som arbetssökande, stärker din självkänsla och ditt driv framåt är Ability rätt plats för dig!

Deltagare Mora

Ability får ett toppbetyg av mig! De gav mig en bra och personlig hjälp. Dessutom var de engagerade. De peppade och inspirerade mig till att utvecklas och har varit till en stor hjälp för min fortsatta utveckling.

Deltagare Örnsköldsvik

Jag fick stöttning och svar på mina frågor alltid och inte bara under våra möten. Hon hjälpte mig med intervjuträning och uppmuntrade mig hela vägen till ett arbete.

Deltagare Trollhättan

Vill du bli samarbetspartner?

Ability har både egenanställda och underleverantörer i vår organisation. Har du starkt driv, viljan att driva eget företag eller redan gör det, men ändå vill tillhöra en organisation? Då kanske vi ska bli partners?

Så här säger våra partners

“Bra och kompetent ledning. Ni har väldigt bra koll på juridik och är till stor hjälp vid tvister. Ni är noga med att regler följs och har klarat av AF:s påtryck och problem på ett professionellt sätt. Som underleverantör är det en juridisk och kompetent vinning att samarbeta med er.”
Mikael Pettersson | Ability Upplands Väsby

“Jag känner mig trygg hos Ability, jag får stödet jag behöver från mina medarbetare, får information och uppdatering som behövs.”
Awat Hamad | Ability Bromma

“Jag fick möjligheten att ta över verksamheten efter en annan leverantör på orten och jag tyckte om möjligheten att gå in som anställd. “Ryktet” på min ort om Ability var att det var ett seriöst företag och att det hade utvecklingspotential och det tycker jag stämmer.”
Anna Wallmoge | Ability Kalmar

“VDn Anders i första hand, ömsesidig respekt och ansvar. Bra material för aktiviteterna. Det bästa med Ability är människosynen.”
Fadia Jaber | Ability Stockholm – Märsta

“Bra stöd, god kollegialt lärande, samt bra material för deltagare samt bra stöd för medarbetare.”
Faris Mahmud | Ability Umeå

“Måste hylla Anders, fantastisk person. Sen tycker jag att allt jag saknat hos tidigare leverantörer har jag fått hos Ability. Jobbat för annan leverantör tidigare och det skiljer enormt. Carin är dessutom en fantastiskt pedagogisk och duktig person. Varje samtal ger energi. Maria är klippan jag kan luta mig mot när de blåser och de är jag oerhört tacksam för. Känner att jag vet vad som förväntas av mig och jag känner mig fri med eget ansvar. Stolt att jobba för er!”
Linn Wahlberg | Ability Boden